Informatie over onze Leverancier

Vraag u zich ook wel eens af of uw kleding op een eerlijke manier gemaakt is? Limitlesz wil graag eerlijke producten in haar webshop. Daarom zijn we op selectieve wijze op zoek naar een leverancier die betrouwbaar, eerlijk en hoge kwaliteit kan leveren. Zodat u een goed gevoel heeft bij elke aankoop. Hieronder enige informatie over onze leverancier.

Opgericht in 2006 heeft onze leverancier al 11 jaar ervaring in de kleding branche. Het bedrijf heeft meer dan 200 werknemers in dienst en het bedrijf heeft een oppervlakte van 4800 vierkante meter.
Met de implementatie van ISO9001 is veiligheid en kwaliteit gewaarborgd bij onze fabrikant. Het bedrijf levert aan bijna alle continenten en doet het al jaren tot tevredenheid van de klanten. Dit is ook onder andere de reden dat Limitlesz graag wilde samenwerken. Onze leverancier is gespecialiseerd in sport, watersport, zwem- en fitness kleding. Het bedrijf heeft kwaliteit altijd voorop staan en daarnaast constante verbetering van de producten doormiddel van goede samenwerking met de klant.

 

 

 

 

 

 

Binnenkort zullen we een paar foto’s onder dit artikel toevoegen waarop u onze producten in productie kunt zien.