Informatie over Limitlesz

Wie zijn wij
Wij zijn een enthousiast team dat elke dag werkt aan dit nieuwe merk. Doormiddel van combineren van onze ideeën en visie krijgen we het beste resultaat. Het team is jong en flexibel en daar zijn we trots op. Tevens zijn we trots om dit merk aan u te kunnen presenteren! Deel onze visie en maak deel uit van onze community!

Waarom Limitlesz
Limitlesz werkt samen met haar leveranciers aan eerlijke producten waarvan u verzekert bent van kwaliteit en eerlijk productie. Hiernaast ontwikkelen we onze producten grotendeels op de functie ervan, we zoeken de combinatie stoffen die garandeert dat de sporter een meerwaarde heeft aan ons product gedurende een activiteit.  Onze droom is een brand ontwikkelen die iets kan betekenen voor de samenleving.  Limitlesz staat voor grenzeloos en dat willen we uitstralen richting onze klanten betreft hun doelen mits op een verantwoordelijke manier.  Limitlesz is gestart om daadwerkelijk een verschil te maken in de maatschappij en dat zullen we altijd proberen te doen. Nu met een kleiner budget en wellicht binnen afzienbare tijd met een groter budget wat ons in staat stelt meer mooie dingen te doen. Als ondernemer ben je in de ideale plaats om de wereld een klein stukje beter te maken. Dit kan bijvoorbeeld door bedrijven te steunen met eerlijke productie, maar denk hiernaast ook aan sponsoren van sport teams of het bijdragen aan goede doelen. Doordat je actief bent als bedrijf in veel lagen van de samenleving is het mogelijk om vanuit deze positie positieve bijdragen te leveren aan de maatschappij. Van deze plek zijn we ons bewust en proberen dit zo goed als mogelijk in te vullen. Bent u op zoek naar een item en kunt u het nergens vinden, bent u niet tevreden met de kleding stukken of heeft u een aanpassing gewild? Vertel het ons! Wij gaan kijken wat wij voor u kunnen doen.

Waar kan ik Limitlesz vinden?
Exclusef verkrijgbaar op de website van Limitlesz (www.Limitlesz.nl)

Heeft u vragen of opmerkingen? Deze zijn altijd welkom! U kunt doormiddel van het contact formulier uw boodschap aan ons doorgeven.

 

afbeelding 2Dutch Brand made in 2017